Sekretari i ministrise së Financave Arlind Gjokutaj, i arrestuar me akuzen e shpërdorimit të detyrës, prej dy ditësh ndodhet i shtruar në spitalin e Kardiologjise për probleme me zemrën.

 

Për këtë arsye ai mungon në seancën për dhënien e masës së sigurisë.

 

Të pranishëm përballe togave të zeza janë Fatmir Hoxhaj, drejtor i çështjeve juridike në ministrinë e Financave dhe Alban Ruli përmbarues.