Arrestohet pedagogu dhe studenti i Akademisë së Policisë

1-62.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

SHÇBA një pedagog dhe një student në Akadeinë e Sigurisë së Policisë së Shtetit.

Pedagogu i prangosur është Qetsor Gurra.

Dyshimet paraprake bejne me dije se kemi te bejme me nje rast korrupsioni.

Vetëm një ditë pasi rreth 500 aplikantë iu nënshtruan provimit për të qenë pjesë e Policisë së Shtetit.

Vijon..

 

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë