Raundi i tretë i votimit për presidentin e ri italian të mërkurën dështoi të nxirrte një fitues dhe blloqet e qendrës së djathtë dhe të majtë nuk ishin më afër marrëveshjes për një kandidat të pranueshëm reciprokisht. Një kandidat i suksesshëm ka nevojë për dy të tretat e shumicës në cilindo nga tre raundet e […]