Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Disa operacione të shtrira në tre qarqe të vendit kanë zbuluar në total mbi 6200 fidanë kanabis.

 

Kontrollet janë zhvilluar në Shkodër, Lezhë dhe Krujë.

 

Pjesa më e madhe e bimëve narkotike u gjet në Lezhë, ku u zbuluan në total mbi 4500 fidanë.

 

Pjesa tjeter ishte kultivuar në zonat e thella të Krujës dhe Shkodrës.

 

Të gjithë fidanët u asgjësuan me anë të djegies, por policia nuk ka identifikuar asnjë nga personat që kanë mbjellë bimët narkotike.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re