Ish-presidenti, Bujar Nishani një ndër  përkrahësit e “Foltores” ka deklaruar se askush nuk i shkon më pas Lulzim Bashës.

Sipas Nishanit, Basha tashmë është vetëm një deputet deri në zgjedhjet e parakohshme paralamentare dhe pas kësaj ikën në Holandë.

“Nuk besoj se ka ndonjë individ që aspiron politikën e që ti shkojë më sot pas Lulzim Bashës.

Lulzim Basha tashmë është veçse një deputet deri në zgjedhjet e parakohshme parlamentare e mandej ikën në Holandë. Shqipëria do të bëhet !”, shkruan Nishani në Facebook.

 

https://berati.tv/wp-content/uploads/2023/02/makina-me-qera.png