Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Kuvendi ka miratuar sot me asnjë votë kundër projekt rezolutën për dënimin e gjenocidit serb në Srebrenicë.

 

Në votim kanë marrë pjesë 113, të cilët kanë votuar të gjithë pro. Deputetët kanë rëndë dakord për këtë rezolutë, ndërsa nga ana e opozitës ka pasur debate për shkak se e kanë cilësuar si të pa plotë.

 

Ndërkohë, Kuvendi ka hedhur poshtë 4 amendamente të propozuara nga ish-kryeministri Sali Berisha dhe Tritan Shehu.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë