Një pjesë e madhe e Unazës së Re por edhe e Astirit janë prej disa orësh pa energji elektrike.

Shkak për të mungesë të energjisë është bërë një avari e shkaktuar nga një subjekt privat që ka dëmtuar fiderin

‘Një pjesë e Unazës së Re dhe Astirit është pa energji elektrike si pasojë e dëmtimit të fiderit nga një subjekt që po kryente pune publike. Brigadat e OSHEE ndodhen në terren për riparimin e linjës.’-njofton OSSHE.