Ndryshe nga Elbasani, në kryeqytet atmosfera e Ditës së Verës ishte krejtësisht e vakët.

 

Rrugët e Tiranës ishin thuajse të boshatisura, ndërsa parku i Liqenit Artificial ishte më i populluar.

 

Aktivitetet kulturore dhe festive mes rastin e Ditës së Verës këtë vit munguan për shkak të masave kufizuese të pandemisë.

 

Ajo që u vu re ishte mungesa e distancimit social.