admin

rufan-rama.jpg

EKSKLUZIVE/ Babai i Aldi Ramës kërkon drejtësi: Ma kanë vrarë djalin, pistoletën ja kanë kthyer drejt kokës, nuk e fal këtë

Rufan Rama, babai i Aldi Ramës Ata policë që e kanë kapur, kanë ushtruar një dhunë shumë të parparë, duke e rrahur në mënyrë barbare. Kur e ka kapur në Lezhë e kanë dhunuar. Bravo ju qoftë gazetarëve dhe prokurorëve… Read More »EKSKLUZIVE/ Babai i Aldi Ramës kërkon drejtësi: Ma kanë vrarë djalin, pistoletën ja kanë kthyer drejt kokës, nuk e fal këtë