Skip to content

Avionët turq dhe amerikanë kryen fluturime të përbashkëta stërvitore në Mesdheun Lindor

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Ministria e Mbrojtjes e Turqisë njoftoi se elementë të grupit të punës të aeroplanmbajtëses USS Harry S. Truman që i përkasin Forcave Detare Evropiane të SHBA-së në Mesdheun Lindor dhe avionë që i përkasin Komandës së Forcave Ajrore turke kryen një fluturim të suksesshëm brenda fushës së veprimit të stërvitjes ajrore.

“Elementët e grupit të punës të aeroplanmbajtësve USS Harry S. Truman të Forcave Detare Evropiane të SHBA-së në Mesdheun Lindor dhe avionët tanë të Komandës së Forcave Ajrore kryen një fluturim të suksesshëm brenda fushës së trajnimit ajror”, tha ministria në një deklaratë.
Burimi: AA

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë