Pak ditë më parë nisi testimi i avionit të parë në Aeroportin e Kukësit.

Testimi i aeroplanëve në këtë pistë është një kusht që aeroporti të marrë certifikimin për të nisur më pas operimin.

Por diçka e pazakontë e lidh këtë avion. Diku tjetër e kemi parë dhe këtë na e zbuloi moderatori në emisionin e javës së kaluar.

Për më shumë kliko në videon e mëposhtme:

https://www.facebook.com/VizionPlusTV/videos/1109130462921294/?t=0