Azerbajxhani kryen stërvitje ushtarake me dronët turq

thumbs_b_c_d350629b917d09f072a8fbc069436e4a.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Forcat Ajrore të Azerbajxhanit kryen një stërvitje ushtarake me dronët Bayraktar, mjetet ajrore pa pilot (UAV) më të fundit të Turqisë, njoftoi Ministria e Mbrojtjes e vendit.

Stërvitja, e cila ka përfshirë fluturime stërvitore me zjarr të drejtpërdrejtë, ka synyar të përmirësojë aftësitë luftarake të Forcave Ajrore të Azerbajxhanit.

“Gjatë fluturimeve stërvitore me zjarr të vërtetë, u krye zbulim ajror në bashkëpunim me njësi të llojeve të tjera të trupave dhe u përcaktuan koordinatat e objektivave të armikut imagjinar në tokë”, tha ministria në një deklaratë.

Ministria e Mbrojtjes e Azerbajxhanit publikoi gjithashtu video të stërvitjes.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë