Klajdi Selimi, balerin i cili mori pjese në Canale 5, duke shkuar deri ne finale por qe nuk arriti të shpallej kampion edhe pse ishte i pari për 11 javë rresht.

Balerini ne emisionin Diaspora tregon peripecitë qe ka kaluar gjatë udhëtimit të tij dhe gjatë periudhës që mori pjesë ne audicionet si dhe jetën aktuale midis Shqipërisë dhe Italisë.