Home SHQIPERIA Balla: Kemi dakordësi për të ngritur Komisionin e Posaçëm të Reformës Zgjedhore. Braçe del kundër? “E kam koleg të vjetër, ai ka…

Balla: Kemi dakordësi për të ngritur Komisionin e Posaçëm të Reformës Zgjedhore. Braçe del kundër? “E kam koleg të vjetër, ai ka…

0
Balla: Kemi dakordësi për të ngritur Komisionin e Posaçëm të Reformës Zgjedhore. Braçe del kundër? “E kam koleg të vjetër, ai ka…

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

“Jemi darkodësi e plotë për tu ngritur për Komisionin të Posacëm ku do të arsyetohet objekti i punës, përbërja apo cështje të tjera , 5% e punës është bërë. Këtë cështje do ta zgjidhim në mos brenda të enjtes në seancat e tjera të kuvendit të Shqipërisë. Në jemi duke diskutuar këtë cështje kemi shprehur vullnetin e plotë për të ngritur këtë Komision të Posacëm. Nuk është hetim ky është komision i posacëm i reformës zgjedhore. Nuk dua të hyj në detaje sepse kur bëhen publike vonohemi më shumë. Mendimi im është që komiosni adreson rekomandimet e OSBE ODIR, ky do të jetë objekt i i punës, nëse komisionit do ti jepen propozime të tjera do të shqyrtohen. Unë besohj që ne do ta gjejmë zgjidhjen nëkllënvështirimin e mëparshëm”, u shpreh fillimisht Balla.

Zgjatja e Vetingut? Unë nuk dua të bëj debat për këtë cështje as deklarata që nuk ka nevojë kuvendi për të vazhduar shërbimin, kjo është një cështje që i takon komisionit të ligjeve dhe komisionit të venecias për të dhënë një opinion për këtë cështje, komsiosni i vendeciaas e ka paraShikuar në ditët e para të dhjetorit. Të cojmë përpara njjë nevojë të domosdoshme.

PS do të mbështetë paketën fiskale dhe buxhetin e 2022 është jo vetëm më i madh por edhe më i drejtë për mbështetjen e gjerë.
Erioni? Është kolegu im i vjetër, cdo nga ne ka kënvështirimin e tij.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë