Ministri i Brendshëm, Taulant Balla zhvilloi një takim me Zëvendës Drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Shtetit të Italisë, Prefektin Raffaele Grassi.

Pas takimit Balla është shprehur se do të intensifikohet  bashkëpunimi me Policinë italiane sëbashku me Interpol dhe Europol në luftën kundër krimit të organizuar, ku fokus më i madh do të jetë ndaj grupeve kriminale të përfshira në trafikun ndërkombëtar të lëndëve narkotik.

Balla: Do të intensifikojmë bashkëpunimin me Policinë italiane sëbashku me Interpol dhe Europol në luftën kundër krimit të organizuar, me një fokus të veçantë ndaj grupeve kriminale të përfshira në trafikun ndërkombëtar të lëndëve narkotike.

“”

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re