Skip to content

“Ballisti” prek ëndrrën agrikulturore?

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

“Ballisti” i famshëm, ai i cili në çoi me Europianin e 2016-ës, është bërë me traktor, gjë e cila ka qenë ëndrra e tij joatdhetare por agri kulturore. Ismail Morina ka publikuar një foto hipur mbi mjetin bujqësor, pozuar në një pozicion jo shumë punëtor, pa kokën e kreshpëruar nga tufa kaçurele, flokëprerë dhe me […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë