Kryeministri Rama bëri të ditur këtë të enjte se çmimi i energjisë për familjet dhe bizneset do të mbetet i pa ndryshuar por vetëm për ata që nuk e kalojnë fashën e shpenzimit të energjisë mbi 800kWh.

Konsumatorët që do e kalojnë këtë fashë do të paguajnë me 42 lekë për çdo kilovatë.

Por si ta masni sasinë e energjisë dhe përdorimin e përditshëm të pasijeve shtëpiake.

Në lidhje me këtë z.kryeministrja Belinda Balluku publikoi edhe një tabelë e cila tregon sa shpesh duhet t’i përdorni pasijet tuaja për të mos kaluar fshaën e vendosur nga qevria.

Tabela:

 

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re