Bardh Spahia ka fituar garën në zgjedhjet lokale të 6 Marsit në Shkodër.

Kandidati i cili garonte në radhët e koalicionit “Shtëpia e Lirisë” ka fituar përballë kandidates së PS-së, Majlinda Angoni dhe atij të PD-së, Xhemal Bushati.

Shpallja e rezultatit u prit me brohorima nga mbështetësit e Spahisë.