Berisha u shpreh se Basha po ruahej nga forcat RENEA dhe nga ato të gardës të cilat sipas tij janë në tarracë dhe qëndrojnë aty për të mbrojtur kreun e PD që sipas ish kryeminsitrit ishte i pajisur me kundragaz dhe ishte frikësuar duke ndenjur i mbyllur në zyrë.

Kur do vendoseni në seli?

Ish kryemninistri: Që nesër, dmth këto ditë do të jemi në seli se unë mund të mos jetë këtu. Ai do rrijë aty i rrethuar. Ai tani është mbyllur aty ka fikur dhe dritat. I kanë vënë edhe dy kundragaze në zyrë. Ka arsye të ketë frikë? Kur nuk është i lirë, njeriu përjeton frikë të tmerrshme. Do fillojë grevë urie? Po le ta provojë. Ai mendoj unë, të shkojë në lagjen 8, aty ku lindi. Të pyesë veten dhe po të dojë të rrijë deputet. Kuvendin e kam ndjekur pjesë pjesë, nuk ka pasur asnjë interss për mua. I kam respektuar. Respektoj kontributin që kanë dhënë.

/faxweb