Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha publikon një spot të ri elektoral dhe thotë se ai e di rrugën e anëtarësimit e Shqipërisë në Bashkimin Europian.

Basha thotë se anëtarësimi në BE do të sjellë ndryshim dhe përmirësojë jetën e shqiptarëve.

Kujtojmë se Shqipëria është shumë pranë mbajtjes së konferencës së parë ndërqeveritare, ndërsa Komisioneri për zgjerimin e BE-së, deklaroi më herë gjatë marsit se Shqipëria i ka përmbushur tashmë kushtet për të nisur negociatat

“Për të sjellë ndryshimin dhe për të përmirësuar jetën e të gjithë shqiptarëve, na duhet të anëtarësohemi në Bashkimin Europian.

Rama nuk mund ta bëjë këtë. Ne mundemi! Së bashku do të integrojmë Shqipërinë në BE”, shkruan Basha në Twitter.