Lideri i Partisë Deemokratike Lulzim Basha, ka publikuar në “Facebook” fotografi, nga takimet që ai ka pasur me fëmijë në Elbasan, ku ishte për Ditën e Verës.

Basha shprehet se PD-ja do të sjellë ndryshimin për fëmijët e Elbasanit dhe të mbarë Shqipërisë.

Postimi i kryetarit të Partisë Demokratike Lulzim Basha:

Ne do të sjellim ndryshimin për fëmijët e Elbasanit dhe për të gjithë fëmijët e Shqipërisë! Ndryshimi po vjen!