Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka dhënë një mesazh të qartë për zgjedhjet e 25 prillit pas takimit me disa të rinj.

Teksa ka publikuar një video nga bashkëbisedimi me ta, Basha theksoi se Shqipëria fiton me rininë dhe energjinë e tyre.

MESAZHI I BASHËS

Me energjinë dhe deshirën e të rinjve për ndryshimin e madh. Shqipëria fiton me rininë.
#SHQIPERIAFITON