Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha po zhvillon ditën e sotme një takim me të rinjtë në Elbasan.

Këta të fundit e kanë pritur me ovacione dhe duartrokitje liderin demokrat.

Ndërkohë që ky i fundit është shprehur se pas 25 prillit, vendin e presin punë të mëdha.

Pjesë nga biseda:

Basha: Po bëhem xheloz për këtë Gaz Bardhin. Po e nis për në Tiranë, dhe po rri vetë këtu. Kujt i shkoi mendja për këtë vend këtu?

Të rinjtë në kor: Gaz Bardhit!

Basha: Është bërë më elbasanllinj se sa ju këtu (qesh) Në 25 prill do të fitojë rinia, do të fitojë gjithë Shqipëria.

Na presim shumë punë të mëdha. Para shumë vitesh keni qenë të vegjël. 25-sa është dita e fitores, për gjithë rininë dhe Shqipërisë.

Shumica prej jush keni qenë gjimnazist, siç ishte transformimi i Elbasanit, siç ishte tuneli i Elbasanit.