Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Lista të hapura, vetting i politikanëve dhe kufizimi i mandateve.

 

Këto ishin tre propozimet e Lulzim Bashës për rrëzimin e qeverisë dhe fitoren në zgjedhjet e ardhshme parlamentare të 2025-sës.

 

“Lista të hapura anembanë vendit, e di që jo të gjithë e duan këtë… Nuk ka rrugë tjetër që zëri i çdo qytetari të dëgjohet dhe vota të përcaktojë përfaqësuesit e vërtetë.

 

Është koha të nisim një realitet, për t’ju imponuar politikës së vjetër që do të marrë çdo vendimmarrje në dorën e vet. Lista të hapura 100%. Kam dhe dy propozime të tjera.

 

Vettingu i politikanëve është propozimi i dytë. Hetim të aseteve personale dhe familjare, të njëjtat kritere që përdoren për prokurorët dhe gjyqtarët.

 

E treta, zgjidhja që SHBA i ka dhënë korrupsionit është kufizimi jo më shumë se dy mandate. Ka ardhur koha që dhe në Shqipëri t’i vëmë fre egove të sëmura”, tha Basha.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re