E njëjta staturë dhe të njëjtat tipare. Duket sikur koha ka qenë bujare me kreun e PD Lulzim Basha, pasi shumë pak gjurmë i ka lënë në pamjen fizike.

Kështu duket të paktën nga një foto e publikuar sot nga bashkëshortja e tij Aurela Basha gjatë kohës që dy të rinjtë jetonin në Holandë. Atë kohë kreu i PD ishte vetëm 26 vjeç.

“Janar 2001 në Holandë: para se të ktheheshim në Shqipëri. #20vjet më parë ? #throwbackthursday #kujtime #eenjte”, shkruan Aurela Basha.


Previous articleNjoftimi i rendesishem/ Sherbim i ri online falas per shqiptaret qe jetojne jashte, nuk keni nevoje te shkoni neper zyra