Rruga para shkollës “Edith Durham” është transformuar tërësisht duke rritur sigurinë e nxënësve.

 

 

Përmes një postimi në rrjete sociale, Kryebashkiaku Erion Veliaj thekson se edhe 12 rrugë të tilla do jenë pranë shkollave gjatë vitit tjetër për t’u shtrirë më pas në gjithë qytetin!

 

 

“Rruga para shkollës ‘Edith Durham’ tashmë duket kështu. – Projekt i shpejtë, i dashur dhe tepër funksional! Edhe 12 rrugë të tilla do jenë pranë shkollave gjatë vitit tjetër, për t’u shtrirë më pas në gjithë qytetin! Faleminderit Qendra Marrëdhënie dhe gjithë partnerëve”,  nënvizon Veliaj.