Mirjana Pashkaj dhe Leonard Alija kanë zgjedhur të qëndrojnë në qytetin e tyre të lindjes, ta ndërtojnë aty jetën e tyre me punë, përpjekje e shpresa për një të ardhme më të mirë.

Energjia, sinqeriteti dhe shpresa që ata kanë, janë investimi që i duhet Pukës për t’u kthyer në zonë turistike të shumëkërkuar, por edhe detyrimi ynë për të krijuar më shumë mundësi në qarkun e Shkodrës”, shkruan Beci.