BERAT, BESIMTARET MUSLIMAN MBUSHIN PEDONALEN E QYTETIT: FESTOJNE KURBAN BAJRAMIN DHE FALIN NAMAZIN

BERATI TV LAJME/ BERAT, BESIMTARET MUSLIMAN MBUSHIN PEDONALEN E QYTETIT: FESTOJNE KURBAN BAJRAMIN DHE FALIN NAMAZIN