BERAT, BESIMTARET MUSLIMAN MBUSHIN PEDONALEN E QYTETIT: FESTOJNE KURBAN BAJRAMIN DHE FALIN NAMAZIN

BERAT, BESIMTARET MUSLIMAN MBUSHIN PEDONALEN E QYTETIT: FESTOJNE KURBAN BAJRAMIN DHE FALIN NAMAZIN