Berat, perfundon muaji i bekuar i Ramazanit

Berat, perfundon muaji i bekuar i Ramazanit: vizita në myftini nga institucione shteterore dhe besimtare me rastin e Fitër Bajramit

LIKE FAQES NE FACEBOOK PER LAJME TE NGJASHME