Deputeti i PD, Belind Këlliçi tregon shërbimin e jashtëzakonshëm qëv ish kryeministri Sali Berisha duhet t’i bëjë PD.

 

Këlliçi theksoi në studion e “Quo Vadis” se Berisha duhet të lejë një parti të shëndoshë dhe të zhbëjë s amë shumë dëme që janë bërë nga e kaluara. Sipas tij, PD duhet të ketë një ofertë të re me nje lidership krejt ndryshe.

 

“Berisha duhet t’i bëjë një shërbim të jazhtëzakonshëm partisë së tij. Duhet ta demokratizojë, të lejë një parti të shëndoshë të zhbëjë sa më shumë nga dëmet që janë bërë në të kaluarën. Për PD duhe të hapët një cikël tjetër. Berisha është një aset politik, i rri ngushtë kostumi i deputetit. Edhe me hapësirën e tij në FB ai ka bërë më shumë opzitë se grupi pralamentar i PD. PD duhet të ketë një ofertë të re me nje lidership krejt ndryshe”