Skip to content

Berisha: Harta e re gjyqësore kapaku qe i vihet arkivolit të sistemit të drejtësisë.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Kreu i Partisë Demokratike Sali Berisha organizoi këtë pasdite një tryezë diskutimi me avokatët për të biseduar mbi problematikat e sistemit të drejtësisë dhe hartën e re gjyqësore.

 

Berisha tha se harta e re gjyqësore është në kundërshtim flagrant me parimet kushtetuese, ligjin për organizimin e drejtësisë dhe Konventën Europiane për të Drejtat e Njeriut.

 

“Kapaku që i vihet arkivolit në të cilin e mbylli reforma e drejtësisë, sistemin e drejtësisë në Shqipëri.”-tha Berisha.

 

Më tej kreu i PD tha se asnjëb pushtues nuk ka guxuar t’i shkatërrojë një vendi tjetër sistemin e drejtësisë siç e hskatërroi George Soros.

 

“Asnjë vend, asnjë komb, asnjë pushtues nuk ka guxuar t’i shkatërrojë një vendi tjetër, një kombi sistemine drejtësisë siç e shkatërroi reforma e George Soros, drejtësinë në Shqipëri”, deklaroi Berisha.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë