Ish-kryeministri Sali Berisha deklaroi se askush, qofshin keto edhe perfaqesues te vendeve perendimore nuk mund te percaktojne kryetarin e partise demokratike.

 

Duke iu pergjigjur pyetjes ne lidhje me faktin qe zyrtaret e larte amerikan Dumfried dhe Escobar, takuan Alibeajn dhe jo ate, pak dite me pare ne Tirane, Berisha iu pergjigj:

 

 

“Loja me kukulla nuk funksionon ne Shqiperi”, u shpreh mes te tjerash me ironi Sali Berisha.