Skip to content

Berisha në Fier për zgjedhjet për kryetar: Ta duam më shumë Shqipërinë

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

 

Fieri ishte ndalesa e rradhës e Sali Berishës në kuadër të takimeve për zgjedhjen e kryetarit të ri të Partisë Demokratike.

 

Në nisje të fjalës së tij Berisha tha se interesi kombëtar është mbi gjithçka.

 

Pjesë nga fjala: Ne duhet ta duam më shumë Shqipërinë, kombin tone. Çfarë nevojitet të bëjmë që të mos mbetemi këta që jemi?

E thashë dhe në fillim. Nuk ka faktorë më të fuqishëm, nuk ka interes më suprem se interesi kombëtar i një njeriu!Kur u themeluam, kishte një propagandë të fuqishme komuniste siç e dini dhe ju. Bazohej në nacional kounizmin, i cili në të vërtëtë ishtë një doktrinë anti-shqiptare me të gjitha pasojat e saj. Në atë miting ishtë interesi kombëtar ylli ynë polar. Na ndriçoi rrugën për të transfomuar vendin, për të bërë Shqipërinë një vend tjetër.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë