Ish-kryeministri Sali Berisha ka kërkuar një minut heshtje për të gjithë ata që kanë ndërruar jetë në burgjet e vendit.

 

Në nisje të fjalës së tij në Kuvend Berisha rikujtoi dy raste të vdekjeve në ambientet e komisariateve. Dy rastet e fundit kanë ndodhur në një hark kohor 5 javor.

 

Në një hark kohor 5 javorë , në Kamzë dhe në Kavajë humbënn jetën dy të rinj në qeli në vendin ku, sipas ligjit duhet të ishte vendi më i sigurtë. Duke dënuar me ashpërsinë më të madhe ndaj këtyre rasteve kërkoj një minutë heshtje për të gjithë ata që vdiqën në qelitë e regjimit shqiptar”- tha Berisha duke iu referuar qeverisë.