Kryetari i Partise Demokratike takoi sot ish-presidentin e Kroacisë Stipe Mesic. Biseda u fokusua tek incidenti i dy ditëve më parë gjatë protestës së opozitës.

 

Gjate takimit, Berisha i shpjegoi ish-presidentit kroat se u godit nga një informator i policisë, dhe organizatorë janë kryeministri Rama dhe ministri i Brendshëm Çuçi.

 

Sipas njoftimit të shpërndarë nga zyra e shtypit pranë Partisë Demokratike,  ish-presidenti kroat deklaroi se kreu i PD vërtet është dëmtuar fizikisht por nga pikëpamja politike incidenti e ka ndihmuar.