Me rënien e temperaturave, këtë të dielë është shënuar edhe bora e parë në vend.

 

 

Flokët e parë të borës për këtë vit ranë në Qafë Thore, ku temperatura shënon 4°C.

 

 

Autoriteti Rrugor Shqiptar, bën me dije se qarkullimi kryhet pa probleme, ku mjetet dhe punëtorët janë në terren, në gadishmëri për çdo situatë.