Edhe pse jemi në prag të Vitit të Ri, ky fundvit e ka gjetur të zbrazët tregun në qytetin e Kukësit.

 

Ndonëse çmimet nuk kanë pësuar ndryshim, fuqia blerëse ka rënë ndjeshëm krahasuar me një vit më parë. Qytetarët shprehen se shkak janë bere vështirësitë ekonomike te familjeve dhe rritja e papunësisë.

 

Rënia e fuqisë blerëse pohohet edhe nga vetë tregtarët qe ankohen për mungesën e te ardhurave.

 

Kukësi është një nga qarqet më të varfra në vend.