Bill Gates eshte shprehur per nje video qe po qarkullon ne rrjet se “nuk keni zgjidhje” përvec vaksinë se Covid-19.

Sipas tij, e gjithë bota duhet ta marrin ate heret a vone.

Ndërsa ai e thotë këtë, duket se mezi e mban të qeshurën. Ai buzëqesh vazhdimisht dhe buzëqesh, gjatë intervistës.