Kreu i Bindjes Demokratike Astrit Patozi ka zhvilluar një takim me disa të rinj në lagjen Ali Demi në Tiranë.

Ai ka zgjedhur të publikojë disa nga detajet ku ndër të tjera shkruan: 

“Me të rinjtë e lagjes “Ali Demi”. Për të krijuar bindjen se ndryshim në Shqipërii është i mundur, vetëm nëse energjia e tyre do të përfshihet në një projekt politik ambicioz, që respekton liritë dhe dëshirat e qytetarëve të vet..

#vote4bindja
#VOTE4BINDJA”, nënvizon Patozi teksa ndan edhe fotografitë e aktivitetit.