Home BOTA Biznesmeni nga Turqia i dhuron Novi Pazarit 200 biçikleta

Biznesmeni nga Turqia i dhuron Novi Pazarit 200 biçikleta

0

Një biznesmen nga Turqia i’a ka falur qytetit të Novi Pazarit 200 biçikleta, dhuratë e cila është bërë gjatë vizitës së Presidentit turk, Recep Tayyip Erdogan në Serbi.
Salih Salkan Haxhigejoviç, me origjinë nga Rashka, vizitoi Novi Pazarin si anëtar i delegacionit turk dhe shpreshu kënaqësinë e tij që po qëndron në shoqëinë e “dy shteteve të mëdha, me dy  burra të mëdhenjë”.
“Ne emigrantët gjithmonë do të jemi miq të Serbisë. Kurdo që vijmë këtu, ne ndjehemi sikur jemi në Turqi dhe miqtë tanë ndjehen sikur po vijnë në shtëpinë  e vet” tha ai.
Kryetarët e Serbisë dhe Turqisë u takuan në Novi Pazar me kryetarët e disa komunave.
Pas takimit, qyteti i Novi Pazarit dhe Komuna e Rashkës nënshkruan një protokoll me Agjencinë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim./a.i/