Nuk ka te gjalle mbi kete vend qe nuk e di qe Sali Berisha e perdor Facebookun per te diziformuar. E ka bere qe diten e pare qe hapi adresen e tij, duke e perdor si shperndares helmi e mashtrimesh. Eshte demaskuar me qindra here nga media e jo vetem, por ai nuk heq dore, pasi ka aq shume siklete (plus moshès) saqe mendon se i shmang duke dizinformuar ndjekesit e tij.

Kete gje e ka bere edhe dje, teksa ka postuar nje foto nga Izmiri (Turqi) duke ia faturuar kryeministrit Rama. Me poshte po ju sjellim postimin e montuar te Berishes dhe foton origjinale.

Kjo eshte bashkia e Izmirit e drejtuar nga opozita turke:

 

Burimi: lexo.com.al