Bluzat e bardha të QSUT dhe të Shkodrës kanë zhvilluar një tjetër protestë këtë të martë kundër dhunës të ushtruar ndaj kolegëve të tyre.

 

Mjekët ndërprenë punën përkohësisht duke kërkuar që të rishikohet Kushtetuta dhe të ashpërsohet dënimi mbi dhuën ndaj bluzave të bardha.

 

Protestës së mjkeëve të QSUT iu bashkua dhe zv/ministrja e Shëndetësisë Mira Rakacolli.