Bordi i Transparencës ka ulur sërish çmimin e naftës, me 2 lek.

 

Nafta do të tregëtohet me 196 lekë nga 198 që ishte më parë.

 

Benzina do të shitet me 175 lekë për litër, ndërsa gazi me 69 lekë.

 

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi në datë 09 Dhjetor, ora 18.00, dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.