Delina Ibrahimaj: Sipas aktit normativ për ngritjen e Bordit Ushqimor ne kemi ngritur bordin e transparencës dhe jemi kujdesur të përcaktojmë formulën për cmimet që tregtarët duhet të bëjnë.

Ndryshe nga bordi i karburanteve, bordi i ushqimeve ka një tjetër specifikë se ka disa kategori ushqimesh.

Gjatë mbledhjeve të para të kemi hasur vështirësi në marzhet por më 1 prill do të mbajmë 4 produkte ushqimore.

Do dalin sot çmime reference për miellin, orizin, vajin dhe sheqerin.

Këto cmime do iu bëhen me dije, dhe është parashikuar që të dalë sot.  E njëjta do jetë ehde për produktet ushqimore.  Ne do të jemi në diskutime me tregtarët për cmimet në vijim.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb