Ka zgjatur vetem pak dite cmimi nen 200 leke per liter i naftes ne vendin tone.

 

Kete te merkuren bordi u  mblodh serish per per te percaktuar cmimet e reja.

 

Nga ora 18.00 nje liter nafte do te shitet me 202 leke, ose 6 leke me shume se vendimi i fundit i dates 9 dhjetor.

 

Edhe benzina ka pesuar nje rritje te cmimit me 3 leke per liter, duke u tregtuar ne 178 leke.

 

I pandryshuar eshte çmimi i gazit te lengshem 69 leke per liter.

 

Vendimi erdhi pas ndryshime te cmimeve ne bursen platts ku si nafta dhe benzine e perpunuar shenuar nje rritje nga data 8 dhjetor qe solli dhe uljen e çmimit në tregun vendas.

https://berati.tv/wp-content/uploads/2023/02/makina-me-qera.png