Skip to content

Bordi ul sërish çmimin e naftës dhe benzinës/ Ja sa do të shiten karburantet nga sot

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Ulen sërish çmimet e karburanteve në vend.

 

Bordi i transparencës ka vendosur të ulë me 6 lekë naftën dhe 5 lekë benzinën ndërsa mbetet i pandryshuar çmimi i gazit.

 

Nga pasditja e sotme nafta do të shitet me 226 lekë për litër, benzina me 211 lekë për litër dhe gazi, 81 lekë për litër.

 

Bordi i Transparencës në datë 22 Korrik 2022, në mbledhjen e radhës vendosi:

✅Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gazoil i standardit SSH EN 590 të jetë jo më shumë se 226 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 214 lekë/litër.✅Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit benzinë e standardit SSH EN të jetë jo më shumë se 211 lekë/litri,ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 199 lekë/litër.✅Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gaz, të jetë 81 lekë/litër edhe i shitjes me shumicë 69 lekë /litër.

🗓Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi sot datë 22 Korrik ora 18.00 p.m dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

⚠️Tërheqim vëmendjen e çdo operatori të shitjes me shumicë dhe pakicë të nënprodukteve të naftës mbi detyrimin e zbatimit të këtëj vendimi.

🚫Në rast të shkeljeve të konstatuara nga operatorë të ndryshëm do të vendoset pezullimi i aktivitetit.

🛢Jemi në monitorim të vazhdueshëm të ecurisë së bursave, me qëllim reagimin sa më të shpejtë.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë