Skip to content

Brekët e Hitlerit shiten në ankand për 7 mijë dollarë

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Një palë të brendshme të Adolf Hitlerit janë nxjerr në një ankand në SHBA dhe janë shitur për 7 mijë dollarë.
Të brendshmet që ishin ruajtur në mënyrë të shkëlqyer janë ekspozuar nga Alexander Historical Auctions të Chesapeake City, në Maryland dhe janë blerë nga një person që ka kërkuar të jetë anonim.
Epoka e Fuhrerit duket se po përjeton një rini të dytë; janë të shumtë personat e interesuar për veshjet, manifestet dhe objektet e tjera personale të diktatorit nazist, por ishte hera e parë që në ankand nxirreshin një palë të brendshme të tij, përcjell GSh.
Të brendshmet ku janë qëndisur inicialet e diktatorit A.H., mendohet se janë lënë nga Adolf Hitler në Parkotel të Gratz në Austri, ku ai kishte qëndruar në prill të 1938.s.n.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë