Reshje të dendura shiu dhe breshëri kanë pushtuar Tiranën pasditen e sotme.

 

Një furtunë shiu para pak minutash është shndërruar në një stuhi breshëri në kryeqytet.  Reshjet e dendura të shiut kanë sjellë probleme në rrugë në lidhje me lëvizjen e njerëzve dhe mjeteve.

 

Deri tani nuk kemi një informacion të saktë nëse ka dëme të shkaktuara.