Britania solli gjeneralin në Ballkan/ Meta: Duhet të forcojmë faqen

9D3ABC60-3B4E-43A7-885E-F6F372E98E2B.jpeg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Presidenti Ilir Meta përshëndeti vendimin e kryeministrit britanik Boris Johnson, i cili pak ditë më parë caktoi të dërguarin e posaçëm të Londrës për Ballkanin Perëndimor Sir Stuart Peach, ish-kryetar i komisionit ushtarak të NATO-s dhe ish-shef i shtabit të ushtrisë britanike.

 

Meta thotë se forcimi i paqes dhe stabilitetit mbetet kyç për forcimin e perspektivës evropiane.

 

“Përshëndes emërimin e të Dërguarit Special të Qeverisë Britanike për Ballkanin Perëndimor, Sir Stuart Peach. Mbretëria e Bashkuar ka dëshmuar të jetë një partner i qëndrueshëm, i besueshëm dhe shumë i rëndësishëm për promovimin e lirisë dhe demokracisë në rajonin tonë. Forcimi i paqes dhe stabilitetit mbetet kyç për forcimin e perspektivës evropiane” shkruan Meta.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë